celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 24 Ocak 2022 37 Görüntüleme

‘Şarkılar Bizi Söyler’de İzel’den Hakan Altun’a evlenme teklifi!

Cumartesi akşamları; Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla izleyici karşısına çıkan ‘Şarkılar Bizi Söyler’, 22 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi.

‘Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşamki konukları ise Kutsi, İzel ve Atakan Çelik ile Safa Sarı oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel’den meslektaşı Hakan Altun’a sürpriz bir teklif geldi.

“BEYAZ’I DENEDİM OLMADI”

İzel, Hakan Altun’a evlenme teklifi etti, o anlar ise Sibel Can ve diğer konuklar büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlü şarkıcı, teklifin ardından “Bir sen kaldın bir beyaz kaldı bir ben kaldım, ben Beyaz’ı denedim ama olmadı” ifadelerini kullandı.

“FANLARIMI KIRAMAM”

İzel sözlerine; “Ben sana ödül verirken benim fanlarım bizi çok samimi bulmuş ve İzel ile Hakan evlensin diye bir kampanya başlatmışlar. Şimdi benden bunu çok istiyorlar ben onların isteklerini asla kıramam” diye devam etti.

Ünlü ismin Altun’a evlenme teklifinin ardından ise şarkıcı Kutsi, stüdyoya ‘ İlan-ı Aşk’ isimli şarkısını seslendirerek girdi. Bu anlar sosyal medyada bir hayli konuşuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.