celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 14 Haziran 2025 5 Görüntüleme

Miley Cyrus’tan uyuşturucu itirafı: Yıllar sonra anlattı

Geçtiğimiz günlerde dokuzuncu stüdyo albümünü yayımlayan Miley Cyrus, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. ABD’li müzisyen, madde bağımlılığıyla mücadele ettiği yıllarda büyük harcamalar yaptığını ve bunu muhasebecisine “vintage kıyafet” olarak yansıttığını itiraf etti.

Cyrus, ses getiren açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Biz onlara vintage kıyafet diyorduk. Muhasebecim her gördüğünde, ‘15.000 dolarlık orijinal John Lennon tişörtü nerede?’ diye soruyordu. Ben de ‘Yukarıda, dolapta’ diyordum.”

Cyrus, satın aldığı pahalı eşyaları da aynı şekilde sakladığını anlattı.

Uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Disney kökenli yıldız “En sevdiğim şey, her sabah yüzde 100 dinç bir şekilde uyanmak” dedi.

Müzik kariyerine hız kesmeden devam eden Miley Cyrus, 30 Mayıs 2025’te Something Beautiful adlı dokuzuncu stüdyo albümünü yayımlamıştı. Albümün çıkış şarkısı End of the World 3 Nisan’da dinleyicilerle buluştu ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sünger Kesim Makinası yangın algılama sistemleri MLBB Elmas PUBG Mobile UC Fotoğrafçılık kursu Ankara Fotoğrafçılık kursu Ankara Fotoğrafçılık kursu Ankara Kaynak Mağazam kış bahçesi sistemleri